Wat Wordt Jouw Nieuwe Speeltje?
Winkelmandje

Classix

Merk: Classix
Candy Twirl VibratorPerfect voor beginnersRealistische eikelFelroze kleurStimulerende groevenMultispeed vibratiesBen jij op zoek naar een eerste vibrator? Dan is deze vibrator wat voor jou. De realistische eikel glijdt gemakkelijk naar binnen en de gedraaide groeven zorgen voor ongekende stimulatie...
€23,96 Excl. BTW:€19,80
Merk: Classix
Classix Dual Vibrerende PenisstimulatorUitneembare bulletsGenopte binnenzijdeMultispeedMet afstandsbedieningEenvoudig te reinigenGeef je penis alle aandacht wat hij nodig heeft. Met deze Dual Vibrerende Penisstimulator stimuleer je jezelf op een manier die jij nog niet kende. Plaats de sleeve op je ..
€26,37 Excl. BTW:€21,79
Merk: Classix
Double Whammy Dubbele Dildo - PaarsDubbele dildoVoor koppels of soloFlexibel en buigzaamSterke kop aan beide kantenGlad materiaalMakkelijk schoon te makenEen dubbele dildo geeft je dubbel zoveel plezier. Geniet samen met je partner van het genot of gebruik de Double Whammy alleen. Je kunt kiezen om ..
€27,96 Excl. BTW:€23,11
Merk: Classix
Double Whammy Dubbele Dildo - RozeDubbele dildoVoor koppels of soloFlexibel en buigzaamSterke kop aan beide kantenGlad materiaalMakkelijk schoon te makenEen dubbele dildo geeft je dubbel zoveel plezier. Geniet samen met je partner van het genot of gebruik de Double Whammy alleen. Je kunt kiezen om v..
€27,96 Excl. BTW:€23,11
Merk: Classix
Grape Swirl VibratorKlein formaatStimulerende ribbelsMakkelijk te gebruikenMultispeedPerfect voor beginnersBen jij op zoek naar een eerste vibrator? Dan is deze vibrator net wat voor jou. De mooi gevormde kop glijdt gemakkelijk naar binnen en de stimulerende groeven zorgen voor een ongekende stimula..
€23,96 Excl. BTW:€19,80
Merk: Classix
Mr. Right Vibrator - PaarsRealistisch designGebogen schachtMultispeedEenvoudig te bedienenEenvoudig te reinigenGun jezelf het genot van een goede stimulatie. De Mr. Right Vibrator heeft een gebogen schacht met realistische details. Met de knop aan de onderzijde wissel je gemakkelijk tussen de versch..
€23,96 Excl. BTW:€19,80
Merk: Classix
Mr. Right Vibrator - RozeRealistisch designGebogen schachtMultispeedEenvoudig te bedienenEenvoudig te reinigenGun jezelf het genot van een goede stimulatie. De Mr. Right Vibrator heeft een gebogen schacht met realistische details. Met de knop aan de onderzijde wissel je gemakkelijk tussen de verschi..
€23,96 Excl. BTW:€19,80
Merk: Classix
Sweet Swirl Vibrator - PaarsGedraaid patroonMultispeed vibratiesPerfect voor beginnersMakkelijk schoon te makenEenvoudig te gebruikenIn bepaalde films zie je ze ronddraaien bij de voordeur van een kapper, maar de Sweet Swirl is er nu ook als vibrator! Dit model is perfect voor beginners dankzij de t..
€18,36 Excl. BTW:€15,17
Merk: Classix
Sweet Swirl Vibrator - RozeGedraaid patroonMultispeed vibratiesPerfect voor beginnersMakkelijk schoon te makenEenvoudig te gebruikenIn bepaalde films zie je ze ronddraaien bij de voordeur van een kapper, maar de Sweet Swirl is er nu ook als vibrator! Dit model is perfect voor beginners dankzij de to..
€18,36 Excl. BTW:€15,17
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9