Wat Wordt Jouw Nieuwe Speeltje?
Winkelmandje

Over ons

Masculum: de eerste pleasure store voor mannen in Nederland

Hoewel het kopen van sextoys tegenwoordig steeds makkelijker gaat, rust er op het gebruik door mannen nog steeds een taboe. En dat is jammer, want uit onderzoek van de universiteit van Indiana (V.S.) blijkt dat mannen die sextoys gebruiken meer plezier beleven, minder last hebben van erectiestoornissen, een beter uithoudingsvermogen hebben, erg tevreden zijn over hun seksleven en zijn beter in het bevredigen van de partner. Wij geloven dan ook oprecht dat het tijd is dit taboe op sekstoys voor mannen te doorbreken. 


Liefde is onze motivator, sextoys onze business

Bij Masculum staat het gebruik van sextoys door mannen binnen een relatie, de seks en het masturberen dan ook centraal. Sextoys geven plezier, genot, spanning en ontspanning en zijn dan ook een waardevolle toevoeging op je seksleven en die van een partner. Doormiddel van voorlichting via informatieve blogs, uitgebreide productomschrijvingen, sociale media en een behulpzame klantenservice met uitgebreide productkennis gaan wij dit taboe samen met jullie mannen doorbreken. 


Discretie

Uiteraard snappen wij dat je wat er tussen de lakens gebeurt voor je zelf wilt houden. Taboe of geen taboe, wij snappen heel goed dat je niet alles met iedereen wilt delen. Het doorbreken van het taboe gaat dan ook om de schaamte voor het gebruik, en de aankoop van sextoys weg te nemen en dit sociaal geaccepteerd te krijgen.

Alle bestellingen worden door ons  in een blanco doos verzonden, en nooit bij de buren afgeleverd als je niet thuis bent. Betalingen worden discreet vermeld op je afschrift, met alleen een rekeningnummer, datum en een ordernummer erbij  vermeld. Uiteraard wordt alle informatie die wij van je ontvangen beveiligd en zullen wij dit nooit aan derden verstrekken. 


Wij wensen je Infinite Pleasure 


Masculum.nl