Wat Wordt Jouw Nieuwe Speeltje?
Winkelmandje

Penis Plugs

Sinner - Korte Holle Penis Plug Holle dilatorSterk materiaalOp te warmen en af te koelenEenvoudig schoon te makenStijlvol design De holle penis plug is sterk, glad en eenvoudig in gebruik. Het korte model kan ook gebruikt worden door onervaren mannen. De binnenkant van de dilator is hol. Hierdoor is..
€18,36
Excl. BTW:€15,17
Merk: Sinner Gear
Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring - Zwart Siliconen plugKort modelHolle binnenkantMet terugtrek ring Zacht en flexibel Ben jij op zoek naar een fijne penisplug? Dan is deze siliconen plug van Sinner Gear perfect voor jou. De toy is volledig gemaakt van zacht, flexibel siliconen dat snel e..
€8,46
Excl. BTW:€6,99
Merk: Sinner Gear
Holle Siliconen Penisplug Met Ring Compact modelZacht, flexibel materiaalHolle binnenkantMet ringPerfect voor beginners Ben je alle reguliere speeltjes zat en wil je een keer iets anders? Dan is deze penis plug misschien iets voor jou. Een penis plug wordt in de urinebuis ingebracht en is bedoeld vo..
€8,46
Excl. BTW:€6,99
Sinner - Holle Metalen PenisplugHolle penisplugMet trekringVoor intensere orgasmesExtra gevoeligheidMakkelijk schoon te makenGeef je seksspel een extra dimensie met deze elegante holle penisplug. Een penisplug zorgt ervoor dat de penis extra gevoelig is en orgasmes nog intenser aanvoelen. Doordat de..
€12,71
Excl. BTW:€10,50
Sinner - Prince's Wand Dilator Met Eikel Ring Holle dilator met eikelringVoor een gevoeligere eikelIntensere orgasmesDuurzaam materiaalEenvoudig schoon te maken De De Prince's Wand Dilator is volledig gemaakt van metaal voor een stoere, robuuste look. Metaal is glad, sterk en veilig te gebruiken in ..
€18,36
Excl. BTW:€15,17
Sinner - Solid Penis Plug
-30 %
Sinner - Solid Penis Plug Duurzaam materiaalEenvoudig schoon te makenStrak designAf te koelen en op te warmenCompact formaat Met de Solid Penis Plug uit de Sinner Gear collectie weet je zeker dat je grenzen gaat verleggen. De plug is volledig gemaakt van metaal wat zorgt voor een bijzondere look en ..
€15,35 €21,95
Excl. BTW:€12,69
Sinner - Metalen Sperm Stopper Metalen ringMet spermastopperSterk en duurzaam materiaalTe gebruiken met elk glijmiddelEenvoudig te reinigen Deze metalen eikel ring uit de Sinner Gear is onmisbaar in de BDSM collectie van de mannen met lef. De ring zit strak rondom de eikel waardoor deze gevoeliger z..
€12,71
Excl. BTW:€10,50
Geribbelde Holle Siliconen Penisplug
Hot
Merk: Sinner Gear
Geribbelde Holle Siliconen Penisplug Compact formaatZacht, flexibel materiaalHolle binnenkant met ring Perfect voor beginnersEenvoudig te reinigen Geniet van een heerlijke sensatie met deze penis plug. De plug is geribbeld voor een goede stimulatie tijdens het inbrengen en verwijderen. Ook is hij ge..
€8,46
Excl. BTW:€6,99
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Wat is een penisplug?

Een penisplug is een kort staafje van ongeveer drie tot acht centimeter lang waarmee je de zenuwuiteinden aan de binnenkant van de penis kunt stimuleren. Veel penis pluggen hebben aan het uiteinde een ring of brede knop waarmee je deze sm-toy makkelijk kunt vasthouden en sturen. Het gebruiken van een penisplug bij het masturberen of seks kan erg intens aanvoelen omdat zowel de buiten- als de binnenkant van de penis gestimuleerd wordt. Omdat het speeltje de plasbuis (urethra) van binnen stimuleert wordt het ook wel een urethraplug genoemd. Een penisplug wordt regelmatig verward met een urethra dilator, echter zijn deze vaak langer. Voor beginners is het aan te raden met een penisplug te beginnen voordat je aan een dilator begint. Penisplugs zijn in diverse materialen en uitvoeringen verkrijgbaar en worden regelmatig bij SM-rollenspellen gebruikt. 


Wat kun je met een penisplug doen?

Met een penisplug kun je de zenuwen aan de binnenkant van de plasbuis tijdens de seks of het masturberen stimuleren. De plasbuis is door de vele zenuwen zeer gevoelig. Door de plasbuis met een penisplug te stimuleren ervaren veel mannen een stevigere erectie en een veel intenser orgasme. Het bolletje of ring dat je aan het einde van de plug vindt zorgt er voor dat het sm-speeltje goed op zijn plek blijft zitten en niet in zijn geheel naar binnen glijdt. 

Aternatief voor een Prins Albert piercing

Een penisplug kan een prima alternatief zijn wanneer jij je penis niet wilt laten piercen, maar wel de stimulatie van een Prins Albert piercing wilt ervaren. Net als een piercing is een penisplug ook voor een langere tijd te dragen. Zo kun je hem bijvoorbeeld naar het werk of een feestje dragen. Een aantal verkrijgbare modellen zijn hol en laten sperma en urine door. Een penisplug draag je tijdelijk en doe je weer uit, terwijl een Prince Albert piercing bedoeld is om levenslang te dragen.

Een penisplug tijdens sm play

Een penisplug wordt ook wel eens gebruikt bij een BDSM rollenspel. Aan de ring (afhankelijk van het model) van de penisplug kun je bijvoorbeeld boeien of touwen vastmaken. Door zachte rukjes hieraan te geven stimuleer je de plasbuis en geef je de onderdanige een gevoel van machteloosheid. Doe hierbij altijd rustig aan! De penisplug stimuleert een nogal kwetsbaar gebied, ruige play is dan ook niet bevordelijk en raden wij af. Het is daarnaast verstandig om een safe-woord vooraf aan het spel af te spreken.


Hoe gebruik je een penisplug

Wanneer je nog niet eerder aan sounding hebt gedaan, kun je het beste een dunne penisplug gebruiken die een gladde structuur heeft. Overweeg om een siliconen model te kopen, deze zijn flexibeler dan modellen van staal en bewegen een beetje mee. Dat kan prettiger aanvoelen. 

Volg altijd de hygiëneregels

Voordat je met een penisplug aan de gang gaat moet je altijd eerst de hygiëne van het sm-speeltje in acht te nemen voordat het ingebracht wordt. Omdat je het speeltje in de plasbuis brengt, is de kans op een blaasontsteking groot. Zorg er dan ook altijd voor dat je penisplug vrij is van bacteriën. Dit kun je doen door je penisplug te koken, mits deze van roestvrij staal of chirurgisch staal gemaakt is. Ook kun je er voor kiezen met een toycleaner of een beetje pure alcohol de penisplug te steriliseren voor je deze inbrengt. Daarnaast is het verstandig je penis eerst goed schoon te maken en je handen uitgebreid te wassen voor je begint. Ook al ben je startklaar, wanneer je iets aanraakt wat niet steriel is kun je het beste opnieuw beginnen met het reinigen en steriel maken van je lichaam en penisplug. 

Controleer de penisplug op scherpe hoekjes

Je mag er natuurlijk vanuit gaan dat jouw penisplug goed gemaakt is. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat er tijdens de fabricage van jouw penisplug iets is fout gegaan, waardoor er scherpe randjes zijn ontstaan. Wanneer je dit voor het inbrengen niet goed controleert, kan je plasbuis onherstelbaar beschadigd raken. Betast en controleer met je vingertoppen de gehele lengte van de penisplug en let hierbij vooral op de punten waar delen aan elkaar zijn vastgemaakt. Wanneer je iets scherps voelt, gebruik de plug dan niet!

Gebruik glijmiddel

Glijmiddel is onmisbaar en erg belangrijk bij het gebruiken van een penisplug, Glijmiddel op waterbasis heeft de voorkeur. Zorg dat het glijmiddel vrij is van smaak, kleur, glycerine en nonoxynol-9. Deze stoffen irriteren de urinebuis en kunnen ontstekingen veroorzaken. Lees dan ook altijd aandachtig de ingrediëntenlijst van het glijdmiddel en kies voor een soort dat zoveel mogelijk lichaamsvriendelijke ingrediënten bevat. Gebruik nooit speeksel voor je penisplug. Speeksel bevat veel bacteriën en kan je een nare urineweginfectie bezorgen. Ook droogt speeksel snel uit en zorgt het voor wrijving.

Breng de penisplug in

Je kunt voordat je het glijmiddel aanbrengt de plug iets opwarmen door hem onder de lauwe kraan te houden (niet te heet). Na het aanbrengen van een flinke hoeveelheid glijmiddel op de plug en je eikel, kun je hem nu langzaam en voorzichtig in het oog van je eikel inbrengen. Breng een penisplug in wanneer je penis nog in slappe toestand is. Dit maakt het inbrengen makkelijker. Bovendien kun je de plasbuis onherstelbaar beschadigen wanneer je een plug in een erecte urineweg inbrengt. Ga altijd langzaam en voorzichtig te werk! De urinebuis is teer en bij beschadigingen aan de buis kan littekenweefsel ontstaan waardoor plassen in de toekomst moeilijk gaat. Stop dan ook direct wanneer je een sterk voelbare druk of pijn voelt Wanneer je de plug in zijn geheel hebt ingebracht, kun je de urinebuis penetreren door het staafje langzaam en voorzichtig op en neer te bewegen. Ook draaien geeft een fijn gevoel

Spelen maar

Veel penisplug modellen hebben aan het einde een ring waarmee je de plug makkelijk in en uit kan doen. Ook maakt deze ring het draaien en penetreren van de plasbuis makkelijk. Daarnaast zijn er ook modellen zonder ring verkrijgbaar. Deze modellen zijn wat minder makkelijk vast te houden, wat ze minder geschikt voor beginners maakt. Deze modellen zijn goed als sierraad te dragen en zijn soms voorzien van steen op de top. Wanneer je voor het eerst een penisplug inbrengt, kun je weerstand van je spieren en lichaam ervaren. Luister altijd goed naar je lichaam en laat je penis wennen aan de plug.

Verwijder de plug voor de zaadlozing

Tenzij de penisplug die je gebruikt hol is, is het verstandig om je penisplug voor je zaadlozing uit je urinebuis te verwijderen. Wanneer je dit niet doet, en de plug op het moment van de zaadlozing nog in hebt, kan je sperma teruglopen in je urinebuis. Dit kan klachten geven aan je urinebuis.

Plassen na gebruik 

Door direct na het gebruiken van een penisplug te gaan plassen, plas je de bacteriën uit die in mogelijk in je plasbuis zijn beland.  Het urineren kan een beetje branderig aanvoelen omdat de wand van je plasbuis door de penisplug geïrriteerd is geraakt. Dit is normaal en trekt vrij snel weer weg. 


Welke soorten penisplugs kan ik kopen en wat zijn de verschillen?

Penisplugs zijn verkrijgbaar in verschilende materialen en uitvoeringen. Zo zijn er plugs gemaakt van siliconen. Deze zijn licht en flexibel en worden door beginners daardoor als prettig ervaren. Een nadeel van een siliconen penisplug is dat deze minder goed schoon is te maken dan een model van rvs of chirurgisch staal. Hierdoor is de kans op een urinebuisinfectie groter bij de siliconen modellen. Urethral toys gemaakt van rvs of chirurgisch staal zijn daarentegen beter steriel te maken, maar bewegen niet mee met het weefsel van je penis. 

Holle penispluggen

Holle penispluggen zijn speciaal gemaakt om vloeistoffen door te kunnen laten. Zo kun je de plug tijdens het urineren of bij het krijgen van een zaadlozing inhouden. Het voordeel van deze plugs is dan ook dat je ze de hele dag kunt inhouden. Een nadeel van dit type is dat het staafje een stuk dikker is dan de gewone plug modellen. 

Penispluggen met eikelring

Deze penispluggen zijn voorzien van een eikelring die je vlak onder of over de eikel plaatst. Wanneer je masturbeert of seks hebt, zorgt de ring voor extra stimulatie van de eikel. Zo wordt zowel de binnenkant als de buitenkant van je penis gelijktijdig door de plug gestimuleerd. 

Penispluggen met structuur

Deze pluggen zijn voorzien van ribbels of groeven en zijn bedoeld voor mannen met ervaring. De structuur op deze penisplugs zorgt voor extra stimulatie als je de plug ronddraait of zachtjes op en neer beweegt. Het nadeel van deze penisplugsoort is dat het penetreren van de plasbuis minder makkelijk gaat en je over het algemeen sneller schade aan de plasbuis kan veroorzaken. 

Verschil tussen een penisplug en dilator

Het verschil tussen dilators en penispluggen is voornamelijk de lengte. Een penisplug is in de meeste gevallen kort en zo’n drie tot acht centimeter lang. Sounding dilators zijn langer en speciaal gemaakt om een groot deel van je plasbuis, prostaat of zelfs blaas mee te stimuleren. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een penisplug?

Door de vele verschillende verkrijgbare modellen en soorten kan het lastig zijn om een (juiste) keuze te maken. Je weet natuurlijk niet vooraf hoe jouw lichaam op een plug zal reageren. Houd altijd in gedachte dat je rustig te werk gaat. Je plasbuis is een erg kwetsbaar deel van je penis. Wanneer je de plug op een juiste manier gebruikt, zul je zien dat je er veel plezier aan beleeft. Om je op weg te helpen hebben we daarom nog wat advies over het materiaal, de grootte en het glijmiddel. 

Het materiaal

Waneer je nog onervaren bent, zal een siliconen penisplug door zijn zachte en flexibele eigenschappen waarschijnlijk prettig voor jou aanvoelen. Zodra je gewend bent aan het gevoel van een penisplug in je plasbuis, kun je beter een model van roestvrij- of chirurgisch staal aanschaffen. Je weet dan inmiddels door de ervaring die je hebt opgedaan welke dikte je prettig vindt. Het assortiment met roestvrij stalen penisplugs is ruim. Penisplugs van chirurgisch staal gaan jaren mee. Daarnaast zijn penisplugs van chirurgisch staal veel beter schoon te houden en zorgen daardoor in veel gevallen voor minder irritatie aan de plasbuis dan plugs die van andere materiaalsoorten zijn gemaakt. 

Het juiste formaat

Wanneer je voor het eerst een penisplug gaat gebruiken, is het aan te raden een plug dunner dan 4 millimeter te nemen. Omdat je plasbuis nog erg smal is, zorg je met een dikker formaat al gauw voor beschadiging. Zodra je aan de dikte van je penisplug gewend bent kun je voor een breder model gaan. 

Een goed glijmiddel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Als je een penisplug gaat gebruiken is het belangrijk dat je een steriel glijmiddel op waterbasis gebruikt. Speeksel is niet steriel en moet je echt niet gebruiken. Wanneer je glijmiddel of speeksel gebruikt dat irriterend is voor de plasbuis of bacteriën bevat, kan je plasbuis en je blaas ontstoken raken. Een urineweginfectie is erg pijnlijk en kan zelfs koorts veroorzaken. Houd hier dan ook rekening mee. Olie of glijdende gels worden ook afgeraden. Olie is moeilijk weg te wassen en kan voor een langere tijd in de urinebuis achterblijven. Als laatste tip willen we je mee geven altijd een ruime hoeveelheid glijmiddel te gebruiken als je met een penisplug gaat spelen. Haal de penisplug tussendoor eventueel uit om extra glijmiddel toe te voegen en alles lekker soepen te laten lopen.


Penisplug kopen: Veilig, Discreet & Vertrouwd

Welke penisplug je ook gaat kopen, voor jezelf of misschien wel als kinky verrassing voor je partner, je betaalt bij ons altijd veilig en vertrouwd via bekende Nederlandse en Belgische betaalmethodes als; iDeal, Bancontact en KBC. Uiteraard zullen wij jouw geplaatste bestelling met uiterste zorg en discretie behandelen en naar je verzenden. Je pakket word dan ook nooit bij de buren afgegeven omdat je er persoonlijk voor moet tekenen. Heb je nog een vraag over een van de penisplugs of een sounding dilator? Of heb je hulp nodig tijdens het kopen van je penisplug? Onze klantenservice zit zeven dagen per week voor al je vragen klaar.


Penisplug kopen met extra veel voordeel in de aanbieding

Op onze sales en aanbiedingen pagina vind je een actueel overzicht van alle penisplugs die je op dat moment kunt kopen met extra veel voordeel en korting zolang de betreffende actie loopt.