Wat Wordt Jouw Nieuwe Speeltje?
Winkelmandje

Peniskooi

Merk: CB-X
CB-X - Mini Me Peniskooi - PinkLuxe kuisheidskooiKorter modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief slotje en sleutelKleur: RozeDe CB-X Mini Me is een nieuw en innovatief ontwerp in kuisheidskooien en biedt ultiem comfort en beveiliging voor de penis. Het ontwerp van de kooi bestaa..
€89,99
Excl. BTW:€74,37
Merk: CB-X
CB-X - Peniskooi Mr Stubb - ClearLuxe kuisheidskooiMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief slotje en sleutelKleur: TransparantDe CB-X Mr Stubb is een nieuw en innovatief ontwerp in kuisheidskooien en biedt ultiem comfort en beveiliging voor de penis. Het ontwerp van de kooi bestaat ..
€89,99
Excl. BTW:€74,37
Flexibele Kuisheidskooi - Transparant Comfortabel model Transparante kleur Met gat voor ballen Met deze flexibele kuisheidskooi kun je erectierestrictie ervaren op een comfortabele manier. Er zit een speciaal gat in de kuisheidskooi voor je ballen, zodat ze gescheiden zijn van je penis en goed te zi..
€22,36
Excl. BTW:€18,48
Merk: ManCage
ManCage 01 Kuisheidskooi - Transparant Complete setAantrekkelijke prijsAanpasbaar Met 4 ringenInclusief 6 slotjesOpen onderkant De ManCage 01 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De transparante kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op hu..
€43,96
Excl. BTW:€36,33
Merk: Mystim
Mystim - Pubic Enemy No 2 - Electrosex Kuisheidskooi Kuisheidskooi met electrostimulatieHoudt een erectie tegenMetalen hangslotje met 2 sleutels5 plastic slotjesInclusief opbergetuiMakkelijk in elkaar te zetten Deze kuisheidskooi van Mystim komt met een elegante koffer met genoeg ruimte voor alle ac..
€103,96
Excl. BTW:€85,92
Merk: CB-X
CB-3000 Kuisheidskooi - Rood - 37 mm Luxe kuisheidskooiBreder modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Verlies de controle en sluit je penis op in deze roze kuisheidskooi. De CB-3000 heeft een bredere doorsnede dan de CB6000 ..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-3000 Kuisheidskooi - Transparant - 37 mm Luxe kuisheidskooiBreder modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Het platte ontwerp van de ringen is zeer comfortabel en veilig. De CB-6000S is gemaakt van medische kwaliteit polyc..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000 Kuisheidskooi - Camouflage Luxe kuisheidskooiMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen De afwerking van de CB-6000 Designer Collection is een uitzonderlijk duurzaam overlay op onze lichtgewicht medische kwaliteit polycarbon..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000 Kuisheidskooi - Chroom Luxe kuisheidskooiMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen De afwerking van de CB-6000 Designer Collection is een uitzonderlijk duurzaam overlay op onze lichtgewicht medische kwaliteit polycarbonaat ..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000 Kuisheidskooi - Roze Luxe kuisheidskooiMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen De roze CB-6000 is een kuisheidskooi met een prachtige afwerking. De CB-6000 Male Chastity Device biedt ultiem comfort en beveiliging. Het on..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000 Kuisheidskooi - Transparant Luxe kuisheidskooiMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Het platte ontwerp van de ringen is zeer comfortabel en veilig. De CB-6000 is gemaakt van medische kwaliteit polycarbonaat. Het is lich..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000 Kuisheidskooi - Wood Luxe kuisheidskooiMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen De afwerking van de CB-6000 Designer Collection is een uitzonderlijk duurzaam overlay op onze lichtgewicht medische kwaliteit polycarbonaat ma..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000S Kuisheidskooi - Camouflage Luxe kuisheidskooiKorter modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Verlies de controle en sluit je penis op in deze roze kuisheidskooi. De CB-6000S is het kortere model van de CB6000 maar bi..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000S Kuisheidskooi - Chroom Luxe kuisheidskooiKorter modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Het platte ontwerp van de ringen is zeer comfortabel en veilig. De afwerking van de CB-6000S Designer Collection is een uitzond..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000S Kuisheidskooi - Goud Luxe kuisheidskooiKorter modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Jij weet zeker dat jouw penis geen kant op kan in deze luxe kuisheidskooi uit de CBX collectie. Deze luxe goudkleurige kooi is ui..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000S Kuisheidskooi - Roze Luxe kuisheidskooiKorter modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Verlies de controle en sluit je penis op in deze roze kuisheidskooi. De CB-6000S is het kortere model van de CB6000 maar bied dez..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000S Kuisheidskooi - Transparant Luxe kuisheidskooiKorter modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Het platte ontwerp van de ringen is zeer comfortabel en veilig. De CB-6000S is gemaakt van medische kwaliteit polycarbonaa..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
Merk: CB-X
CB-6000S Kuisheidskooi - Wood Luxe kuisheidskooiKorter modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotjes en sleutelLangdurig te dragen Verlies de controle en sluit je penis op in deze stijlvolle kuisheidskooi met wood design. De CB-6000s is het kortere model van d..
€95,97
Excl. BTW:€79,31
CB-X - Mini Me Kuisheidskooi - Clear
Nieuw
Merk: CB-X
CB-X - Mini Me Kuisheidskooi - ClearLuxe kuisheidskooiKorter modelMet verwisselbare ringenMakkelijk te verstellenInclusief toybagInclusief slotje en sleutelDe CB-X Mini Me is een nieuw en innovatief ontwerp in kuisheidskooien en biedt ultiem comfort en beveiliging voor de penis. Het ontwerp van de k..
€89,99
Excl. BTW:€74,37
Detained 2.0 Penis Kooi Van Rubber - Transparant Rubberen kooiGenopte binnenkantMet plasgaatjeEenvoudig te reinigenDiscreet om te dragen Het dragen van een peniskooi buitenshuis kan erg opwindend zijn. Helaas zijn de meeste peniskooien gemaakt van metaal. Hierdoor maken ze tijdens het dragen geluid ..
€23,96
Excl. BTW:€19,80
Detained Rekbare Peniskooi Rubberen kooiGenopte binnenkantMet plasgaatjeEenvoudig te reinigenDiscreet om te dragen Het dragen van een peniskooi buitenshuis kan erg opwindend zijn. Helaas zijn de meeste peniskooien gemaakt van metaal. Hierdoor maken ze tijdens het dragen geluid en kunnen ze zichtbaar..
€23,96
Excl. BTW:€19,80
Merk: ManCage
ManCage 01 Kuisheidskooi - Zwart Complete setAantrekkelijke prijsAanpasbaar Met 4 ringenInclusief 6 slotjesOpen onderkant De ManCage 01 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De zwarte kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op hun plek. De k..
€43,96
Excl. BTW:€36,33
Merk: ManCage
ManCage 02 Kuisheidskooi - Transparant Complete setAantrekkelijke prijsHalf open kooiAanpasbaar Met 4 ringenInclusief 6 slotjes De ManCage 02 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De half open transparante kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze ke..
€43,96
Excl. BTW:€36,33
Merk: ManCage
ManCage 02 Kuisheidskooi - Zwart Complete setAantrekkelijke prijsHalf open kooi Aanpasbaar Met 4 ringenInclusief 6 slotjes De ManCage 02 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De zwarte half open kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op hun..
€43,96
Excl. BTW:€36,33
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 46

Peniskooi

Een peniskooi, ook vaak chastity cage, kuisheidskooi of cockcage genoemd is een omhulsel dat om de penis gedragen wordt en deze voor het grootste deel omhult. Hierdoor kan de man niet meer bij zijn geslacht waardoor penetratie en masturbatie niet mogelijk is. Door de minimale ruimte in de peniskooi wordt een erectie voor de man onmogelijk gemaakt. Op deze manier nemen de seksuele verlangens steeds verder toe. Wanneer de kooi dan eindelijk van de key holder af mag, wordt seks en het orgasme vaak vele malen intenser beleefd. 

Is een peniskooi iets voor mij?

Er zijn een aantal verschillende redenen waardoor iemand kan besluiten een peniskooi te gaan dragen. De meest voorkomende beweegredenen hebben wij hieronder voor je uiteen gezet. 

Ik ben onderdanig: De onderdaan & sub 

De peniskooi is binnen de BDSM wereld een steeds populairder wordend bondage speeltje. Het benadruk de machtsverhoudingen tussen de Dom en de sub. Doordat het geslacht van de sub door de peniskooi volledig is omsloten en hij deze niet zelf kan verwijderen heeft de Dom de volledige controle over het geslachtsdeel. De sub kan hierdoor niet masturberen, penetreren of een erectie krijgen waardoor het seksuele verlangen van de gekooide sub steeds verder toeneemt. Iemand die submissive is geniet van deze onderwerpingsvorm en zal hierdoor steeds onderdaniger naar de Dom worden om uiteindelijk uit de peniskooi vrijgelaten te worden en te worden beloond met een heerlijk orgasme. In sommige gevallen word er gekozen om de peniskooi meerdere dagen achterelkaar te dragen. Het kan verstandig zijn de peniskooi tijdens de nacht en het slapen af te doen. Tijdens het slapen heeft een man meerder erecties als deze door de peniskooi geblokkeerd worden zal je wakker worden van de pijn. 

Cuckolding

Cuckolding is een fetish of kink waarbij een persoon seksueel opgewonden raakt door de partner seks te zien hebben met een ander of alleen te weten dat de partner affaires heeft buiten de deur waar de cuck niet bij aanwezig is en hier met elkaar over praat. Cuckolding roep dan ook verschillende emoties op. Denk aan vernedering en jaloezie, deze gevoelens kunnen nog eens versterkt worden wanneer je partner vastbind en je denigrerend toespreekt of tijdens het toekijken een peniskooi laat dragen.

Cockolding is dan ook nauw verbonden met BDSM en heeft overlappingen met dominantie en onderwerping maar dan zonder uitrusting of spanking.

Historisch gezien refereert de term cuckold naar een man waarvan de vrouw vreemdging zonder dit te weten. Het verschil met een moderne cuckold is dat deze volledig bewust is dat zijn partner seks heeft met anderen en hier volledig achter staat.

Het woord Cuckolding is afgeleid van het Engelse woord voor koekoek: ‘cuckoo’. Want een vrouwtjes koekoek paart met zowel haar eigen man als met de leider van de groep.  Na het paren met de leider gaat het vrouwtje weer terug naar haar eigen man en kuikens om die op te voeden. 

Als hulpmiddel tegen een seksverslaving

Een peniskooi of male chastity cage kan een uitkomst zijn waneer je als man te maken hebt met een seks- of masturbatieverslaving. De partner beheert in dat geval als key master de sleutel van het slotje en heeft zo controle over de man.

De verkrijgbare modellen

Een peniskooi kun je kopen in verschillende vormen, materialen en functies. De meestvoorkomende peniskooi modellen en materialen waarvan ze gemaakt zijn nemen we hier onder met je door.

Siliconen peniskooi: De meest comfortabele peniskooien zijn gemaakt van siliconen. Ze zijn licht van gewicht, voelen zacht aan en je kunt ze hierdoor makkelijk voor een langere tijd dragen.

Peniskooi van staal: De modellen gemaakt van roestvrij staal zijn duurzaam, kunnen een stootje hebben en gaan langer mee dan plastic modellen. Omdat een peniskooi van staal vaak zwaarder is wordt er meer aan de penis getrokken. Dit maakt het dragen minder comfortabel wat het voor sommige onderdanen juist opwindender maakt. 

Kunststof peniskooi: Een kunststof peniskooi draagt comfortabel. Is licht in gewicht, makkelijk in onderhoud en is verkrijgbaar in vele kleuren. Een nadeel van kunststof is dat deze onder extreme omstandigheden kan breken of dat er scherpe randjes ontstaan.

Volledige penis lock down: Bij veel modellen wordt de penis volledig door de peniskooi omsloten waardoor de penis op geen enkele manier kan worden aangeraakt. Er is dan alleen een opening om door te urineren en wat ventilatiegaten uit hygiënisch oogpunt. De meeste modellen hebben een anatomisch vormgeving zodat ze als een tweede huid om de penis heen zitten. 

Open peniskooi modellen: Bij deze open modellen is de penis beter zichtbaar en is er meer ruimte voor ventilatie. Sommige subs vinden het juist extra spannend de penis te kunnen terwijl ze er niet bij kunnen of gebruiken. Dit geeft ze een extra gevoel van machteloosheid. Vaak bestaan deze modellen uit een aantal dicht op elkaar geplaatste metalen ringen. 

Transparante peniskooi: Als je het opwindend vindt je penis te kunnen zien terwijl je gecaged bent door de Dom, kun je een transparante peniskooi kopen. Het wel kunnen zien van de penis, maar er niet aan kunnen zitten of bevredigen zorgt bij sommige mannen voor extra opwinding. 

Peniskooi met slot: Vrijwel alle malle chastity cages worden met behulp van een slot vastgemaakt en de sleutels hierna aan een key holder buiten het bereik van de drager in bewaring gegeven. Er zijn echter wel een aantal modellen te koop zonder slot. Deze worden als een soort strakke sleeve over de penis getrokken of klemmen de penis en de balzak in een positie waardoor deze geen kant meer op kan. Omdat deze modellen geen slot bevatten zijn ze door ook door de drager zelf te verwijderen. Hiervoor is vaak wel een ruime hoeveelheid glijmiddel nodig. Voor een chastity cage zonder slot word vaak gekozen door mensen die het voor korte duur bij het voorspel betrekken. Ze zijn dan ook vaak niet geschikt om een langere periode te dragen.

Peniskooi met asslock: Sommige mannen vinden het lekker om anaal gestimuleerd te worden. Speciaal voor deze liefhebbers zijn er peniskooien met asslock verkrijgbaar. De anale stimulatie zal de drager alleen maar meer opwinden terwijl hij verder niets met zijn seksuele verlangens en opwinding kan. Doordat het speeltje uit een geheel bestaat kan de asslock pas verwijderd worden als de drager ook van de peniskooi wordt ontdaan. 

Peniskooi met penisplug: Binnen de wereld van BDSM word het stimuleren van de plasbuis steeds populairder. Voor mannen zijn er speciale holle penisplugs waarmee de urinebuis wordt afgesloten en dilators, vaak ook wel sounds genoemd, die bij de man ingebracht worden om de urinebuis mee te stimuleren. Sommige peniskooien zijn voorzien van een holle penisplug zodat de man kan urineren of ejaculeren wanneer hij het speeltje draagt. Ook is het vaak mogelijk deze penisplug lost te koppelen van de peniskooi. Je kunt kiezen uit modellen die gemaakt zijn van flexibele siliconen of roestvrij staal. De silicone modellen zijn door de flexibiliteit makkelijker in te brengen en daardoor meer geschikt voor beginners. Roestvrij stalen modellen in tegenstelling tot siliconen makkelijker schoon te maken omdat je ze kunt steriliseren. Het is belangrijk dat een penisplug of dilator voor het gebruik goed gereinigd is om een eventuele ontsteking aan de plasbuis of blaas te voorkomen. 

Het is aan te raden glijmiddel van medische kwaliteit te gebruiken en steriele procedures te volgen bij het reinigen en gebruik van een peniskooi met penisplug. 

Welke formaat heb ik nodig?

Voordat je een peniskooi gaat kopen is het belangrijk om te weten welke maat je moet hebben. Meet daarvoor de omtrek van de schacht van je penis in slappe toestand met een meetlint. Je meet de penis in slappe toestand omdat deze ook in slappe toestand in de peniskooi gebracht wordt. Als je de omtrek gemeten hebt deel je dat door Pi (3.14). De uitkomst hiervan is de diameter van je penis, je weet nu welke diameter jouw nieuwe peniskooi moet hebben. Naast de diameter heeft een peniskooi ook een binnenlengte. Deze is gelijk aan de lengte van jouw slappe penis. De diameter en lengte van een peniskooi vind je terug op de productpagina bij de productspecificaties of in de producttekst.

De beginnende drager: Als je voor het eerst een peniskooi gaat kopen raden we aan met een model van siliconen of kunststof te beginnen. De modellen gemaakt van deze materialen zijn vaak met ringen aanpasbaar aan het formaat van je ballen en penis waardoor het speeltje altijd om je penis heen past. Ook zijn deze materialen licht van gewicht en daardoor comfortabeler om te dragen dan zware metalen modellen. Peniskooien van het merk CB-X zijn vrijwel allemaal licht van gewicht en bestaan uit aanpasbare ringen en verstelbare onderdelen. Populaire beginners modellen van dit merk zijn de peniskooien cb-6000 en cb-3000

De ervaren drager: Wanneer je inmiddels enige ervaring hebt opgedaan met het dragen van een peniskooi wil je misschien wel een model met wat meer uitdaging. Voor langdurig gebruik is het aan te raden een peniskooi van metaal te kiezen. Ze gaan langer mee en lopen minder snel beschadigingen op dan een kooi van plastic, siliconen of kunststof. Doordat het speeltje vaak zwaarder is van gewicht trekt het extra aan de penis en zit het minder comfortabel. Sommige subs genieten extra van dit oncomfortabele gevoel. 

Hoe doe je een peniskooi om?

Breng wat glijmiddel aan op de penis en plaats nu de bevestigingsring aan de basis van je penis, net achter je balzak. Plaats nu de kooi over je penis heen en bevestig deze aan de basisring. Zet hem nu vast met een slotje. 

Hoelang kun je een peniskooi dragen?

Veel van de peniskooien zijn uitstekend zonder probleem een langere tijd en onopvallend onder je dagelijkse kleding te dragen. Wel is heb belangrijk uit hygiënisch oogpunt de peniskooi minimaal een keer per week af te doen. Wanneer je met het vliegtuig gaat reizen is het handig plastic slotje mee te nemen en zo te voorkomen dat de metaaldetector bij een controle afgaat. 

Veel van de siliconen en kunststof kuisheidskooien zijn ook geschikt om tijdens het slapen te dragen. Wanneer je moet plassen, kun je urineren door het plasgaatje van de kooi. Veeg na het plassen de peniskooi droog met een doekje uit hygiënisch oogpunt. 

Je peniskooi reinigen

Het is belangrijk om te weten dat hygiëne erg belangrijk is bij het gebruik van een peniskooi, zeker wanneer je hem voor een langer tijd gaat dragen. Hieronder hebben we een aantal tips voor je om de cockcage schoon te houden. 

Met een milde zeep: Omdat je als drager van een peniskooi niet altijd invloed hebt over wanneer hij weer af mag, kun je hem tijdens het dragen het beste onder de douche schoonmaken met een milde zeep. Laat de zeep door de openingen lopen en spoel het daarna goed schoon met lauwwarm water. De meeste modellen zijn waterproof en kunnen dan ook zonder probleem onder de douche gedragen worden. 

Met een toycleaner: Gebruik een toycleaner alleen als je peniskooi af is. Toycleaners zijn speciaal voor je toys ontwikkeld en zijn dan ook de juiste keuze als je de peniskooi niet draagt. Spray de peniskooi is met toycleaner, laat dit inwerken en droog het speeltje met een droge en schone doek. 

Peniskooi kopen: Altijd veilig & discreet

Welke beperkende peniskooi je uiteindelijk ook gaat kopen, voor jezelf of misschien wel als beperking voor je sub of cuck, je betaalt bij ons altijd veilig en vertrouwd via de bekendste Nederlandse en Belgische betaalmethodes als; iDeal, Bancontact en KBC. Uiteraard zullen wij jouw bestelling met uiterste zorg en discretie behandelen en verzenden. Pakketjes worden dan ook nooit bij de buren afgegeven. Heb je nog een vraag over een van de peniskooien of een ander product? Of heb je hulp nodig bij het kopen van je peniskooi? Onze klantenservice zit zeven dagen per week voor al je vragen klaar.

Peniskooi in de aanbieding kopen met korting

Op onze sale en aanbiedingen pagina vind je een actueel overzicht van alle peniskooien voor mannen die op dat moment te koop zijn met extra veel voordeel en hoge kortingen zolang de betreffende actie loopt.