Wat Wordt Jouw Nieuwe Speeltje?
Winkelmandje

Sperma Verbeteren

Cum Plus - 30 capsules Gericht op sperma kwaliteitOndersteunend productEenvoudige verpakkingStimulerend effectUithoudingsvermogen Cum Plus is een ondersteunend product welke gericht is op de kwaliteit van het sperma. De natuurlijke ingrediënten kunnen bijdragen aan de kwaliteit, productie en de verb..
€11,96
Excl. BTW:€10,97
Merk: Morningstar
Devils Candy Sperm Flood Voor mannenNatuurlijke ingrediëntenEenvoudig in te nemen Devils Candy Sperm Flood is speciaal ontwikkeld voor mannen die verlangen naar meer sperma. De natuurlijke ingrediënten in de capsules kunnen de spermaproductie en de kwaliteit van het sperma stimuleren. Slik 2 maal..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: Morningstar
High Octane Dynamite Sperma Verbeteraar Bevordert spermaproductieSpeciaal voor de man60 capsulesIn te nemen met waterOp basis van natuurlijke ingrediënten High Octane Dynamite is voor mannen die veel sperma willen spuiten bij elk orgasme. Natuurlijke ingrediënten in High Octane Dynamite stimuleren d..
€34,36
Excl. BTW:€28,40
Merk: Morningstar
Libido Gold Golden Spray Voor mannenKan de sperma productie bevorderenHandig flesjeEenvoudig te gebruiken Libido Gold is speciaal voor mannen wie een grotere hoeveelheid sperma willen produceren en deze willen ejaculeren. De spray kan bijdragen aan deze productie en tevens aan een verbeterde stimula..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: Morningstar
More Sperm Voor mannenNatuurlijke ingrediëntenOntwikkeld voor betere spermaproductie Met het effect van de More Sperm tabletten kun je meerdere doeleinden bereiken. Het kan de aanmaak van sperma stimuleren en daarnaast de drang naar en zin in seks verhogen. More Sperm is uitsluitend gemaakt van natu..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: VIAMAX
Viamax Volumizer - 60 Capsules VoedingssupplementStimuleert de spermaproductieVerhoogt lustgevoelensSnel resultaatNatuurlijke ingrediënten Stimuleer je spermaproductie op een natuurlijke wijze met Viamax Volumizer. De uitgebalanceerde combinatie van zorgvuldig gekozen mineralen, vitamines en natuurl..
€19,96
Excl. BTW:€18,31
Merk: Morningstar
Better Sperm Voor mannenNatuurlijke ingrediëntenEenvoudig te gebruiken Gebruik: Neem 2 maal daags 1 tablet in met voldoende water. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Ingrediënten: Maca Dry Extract, Guarana Extract, Kola Nut Extract, Muira Puama Extract, L-Taurine, Zinc Monomethi..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: Coolmann
Cum Verbeteraar Pillen - CoolMann Verbeter de spermakwaliteitNatuurlijke ingrediëntenVerhoogt de spermaproductieStimuleert je libidoPrestatievermogen bevorderen Verbeter de spermaproductie met deze tabletten. Het is gemaakt om de kwaliteit, mobiliteit en hoeveelheid op den duur te verbeteren. Ervaar..
€21,35
Excl. BTW:€19,59
Orgasm Extra Tabletten GrootverpakkingStimuleert de spermaproductieInnemen met voldoende water Met de Orgasm Extra tabletten beïnvloed je de productie van je sperma op een positieve manier. De tabletten kunnen jou extra kracht geven en jouw zin in seks verhogen. Al met al zijn de Orgasm Extra tablet..
€21,35
Excl. BTW:€19,59
Sperma Verbeteraar - Cum Plus Gericht op sperma kwaliteitOndersteunendHandig potje De sperma verbeteraars cum plus zorgt niet alleen voor een gezonder sperma, maar het stimuleert ook de productie van het sperma. De tabletten ondersteunen het testosterongehalte op een natuurlijke wijze en hebben een ..
€12,31
Excl. BTW:€11,29
Merk: Ero by Hot
Volume sperma druppels 2 maal daags innemenInhoud: 30 MLStimuleert spermaproductie Druppels welke meer volume aan het sperma kunnen geven. Neem 2 maal daags 30 druppels volume sperma druppels voor het stimuleren van de spermaproductie. De werkzame bestanddelen (onder andere zoethoutwortelextract en ..
€11,01
Excl. BTW:€10,10
Yummy Cum Drops Voor een krachtig orgasmeVerbetert de smaakMax. 20 druppels per dagInnemen met waterHandig flesje ​Deze Yummy Cum druppels verbeteren de smaak van het sperma. Na verloop van tijd zal het zaad ook krachtiger gaan worden, maar de zaadproductie zal ook op gang worden gebracht. Het is aa..
€12,31
Excl. BTW:€11,29
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12

Meer sperma produceren & de spermakwaliteit verbeteren

Spermaverbeteraar wat is dat?

Zoals de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden kun je met de producten uit deze categorie je spermakwaliteit verbeteren op een aantal verschillende manieren. Zo kun je deze middelen gebruiken voor de volgende redenen; je sperma smaak verbeteren, meer sperma produceren, of traag zaad en de kwaliteit van je sperma te verbeteren. 


Wat kun je met een spermaverbeteraar?

Er zijn verschillende redenen waarvoor je een sperma verbeteraar zou kunnen gebruiken. De belangrijkste beweegredenen hebben we hieronder voor je uiteengezet. 

Spermakwaliteit en de vruchtbaarheid verbeteren

Wanneer je zaad niet potent genoeg blijkt te zijn kan een spermaverbeteraar je mogelijk helpen om je vruchtbaarheid op te krikken en zo traag zaad verbeteren. Veel van de verkrijgbare pillen bevatten ingrediënten als; Vitamine C, Zink en Foliumzuur. Dit zijn dan ook belangrijke vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft bij het aanmaken van zaadcellen. Uit verschillende onderzoeken naar de vruchtbaarheid van mannen is gebleken dat het aantal gezonde zaadcellen met wel 74 procent toeneemt wanneer er minstens 26 weken lang extra Zink en Foliumzuur wordt ingenomen. Vitamine C zorgt er voor dat Zink beter door het lichaam wordt opgenomen. 

Sperma smaak verbeteren

De smaak van je sperma wordt voornamelijk beïnvloed door je voeding. Producten als koffie, zuivel en vlees zorgen er voor dat je sperma minder lekker zal smaken. Fruit zorgt daar in tegen voor een zoete sperma smaak. De producten in deze categorie kunnen je helpen de smaak van je sperma te boosten en aantrekkelijker te maken zonder grote aanpassingen in je levensstijl of voedingskeuze te hoeven maken.

Meer sperma produceren

Is je vruchtbaarheid verhogen of de smaak van je sperma positief beïnvloeden niet je doel, maar wil je vooral meer sperma produceren? Dan kunnen een aantal van de in onze erotische drogisterij verkrijgbare sperma verbeteraars je ook hierbij helpen. Wanneer je meer sperma produceert, zal je orgasme heftiger aanvoelen. Daarnaast kan het ook extra opwindend zijn om je partner te trakteren met een flinke lading zaad. Door de toevoeging van zorgvuldig gekozen vitamines en mineralen die je lichaam specifiek ondersteunen bij het aanmaken van sperma, helpen deze producten niet alleen bij het meer sperma produceren, maar zullen ze ook je spermakwaliteit verbeteren.


Waar moet ik op letten al ik sperma verbeteraar ga kopen?

Wanneer je een spermaverbeteraar gaat bestellen, is het verstandig om vooraf over de volgende punten na te denken:

Wat is je doel?

De producten in deze categorie kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Sommige van de producten hebben enkel het doel om de spermakwaliteit te verbeteren, waar een ander product vooral bedoeld is om je spermaproductie te verhogen, traag zaad verbeteren, of je helpen om de smaak van je sperma te verbeteren. Vraag jezelf dan ook voor de aankoop van een sperma verbeteraar af wat je doel is, en bekijk welk van de producten in deze categorie je kunnen helpen je doel te verwezenlijken. 

De gebruiksvorm

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een bepaalde voorkeur hebt voor capsules, druppels of pillen. Wanneer je het lastig vindt om pillen of capsules te slikken kun je altijd nog kiezen een sperma verbeteraar in druppelvorm te kopen, helaas beperkt dit wel je keuze.


Hoe gebruik je spermaverbeteraars?

Hoe je een sperma verbeteraar hoort te gebruiken hangt vooral af of van de gebruiksvorm. We lichten ze hieronder voor je toe, en lees voor dat je het product gaat gebruiken altijd de bijsluiter. 

Capsules of pillenzitten

Een sperma verbeteraar in capsule of pilvorm kun je makkelijk met een glas water innemen. De vorm en omhulsel van een capsule maken het vaak makkelijk in te nemen. De dosering verschilt per product. Het is daarom belangrijk dat je voor gebruik van het product altijd de bijsluiter goed doorleest. Wanneer je allergisch of intolerant bent voor een of meerdere van de ingrediënten raden we aan om het product niet te gebruiken. 


Sperma verbeteraars kopen: Altijd veilig en discreet 

Het kopen van sperma verbeteraars doe je bij ons via de vertrouwde Nederlandse en Belgische betaalmethodes als; iDeal, Bancontact en KBC. Je bestelling zullen wij na ontvangst discreet verpakken in een blanco doos en naar je verzenden. Ben je tijdens de bezorging niet thuis, dan zal de bezorger het pakket weer mee nemen, en kun jij het pakket de volgende (werk)dag bij het dichtstbijzijnde PostNL punt afhalen. Zodra wij het pakket hebben verzonden ontvang je de bijbehorende track en trace code waarmee jij de zending kunt volgen of aanpassen. Heb je na het lezen van alle informatie nog een vraag over de het gebruik van sperma verbeteraars? Of heb je hulp nodig tijdens het kopen van sperma verbeteraars? Onze klantenservice zit zeven dagen per week, voor al je vragen klaar.


Sperma verbeteraars bestellen met korting 

Op onze aanbiedingen pagina vind je een actueel overzicht met daarin alle sperma verbeteraars en andere aanverwante artikelen uit onze sex drogist die je op dat moment kunt kopen met extra veel voordeel en hoge kortingen zolang de actie loopt.