Wat Wordt Jouw Nieuwe Speeltje?
Winkelmandje

Lustopwekkende middelen voor mannen

Merk: Ruf
Bois Bander Lustopwekkende Druppels Unisex 100 ML Vloeibare libidoverhoger Voor mannen en vrouwen Verrijkt met Muira Puama extractEenvoudig te doseren Lost makkelijk op Bois Bander is een prikkelende afrodisiacum voor mannen en vrouwen. De seksuele versterker in dit drankje is voornamelijk samengest..
€8,46
Excl. BTW:€6,99
Merk: Morningstar
Crystal - Liquid Pleasure Unisex - 100 mlLibido verhogendGeschikt voor mannen en vrouwenSimpel in te nemenMet toegevoegde vitamine CNeutrale smaakVerhoog je libido en zin in sex met Chrystal Liquid Pleasure! We hebben er allemaal wel eens mee te maken: je hoofd is er niet bij, je hebt last van stres..
€31,96
Excl. BTW:€26,41
Merk: Morningstar
Crystal - Testo Power Testosteron Verhogende Tabletten - 60 stVerbetert de testosteron productieZorgt voor ene hoger libidoMet oester extractenMet toegevoegde zinkSimpel in te nemenKan langdurig worden gebruiktVerhoog de productie van je lichaamseigen testosteron met Chrystal Testo Power tabletten. ..
€31,96
Excl. BTW:€26,41
Merk: Morningstar
Devils Candy - Devil Tears Unisex - 100 mlLibido verhogendGeschikt voor mannen en vrouwenSimpel in te nemenMet toegevoegde vitamine CNeutrale smaakVerhoog je libido en zin in sex met Devils Candy Devils Tears! We hebben er allemaal wel eens mee te maken: je hoofd is er niet bij, je hebt last van str..
€23,96
Excl. BTW:€19,80
Merk: Morningstar
Devils Candy Triple Six LustopwekkerVoor mannen en vrouwenNatuurlijke ingrediëntenEenvoudig in te nemen Triple Six kan werken als een lustopwekker voor mannen en vrouwen. De natuurlijke ingrediënten kunnen de erectie en uithoudingsvermogen van de man stimuleren. Slik 2 maal daags 1 tablet, met vold..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: Morningstar
Eromix Vloeibare libidoverhogerVoor mannen en vrouwenEenvoudig te doseren Eromix is een prikkelende afrodisiacum voor mannen en vrouwen. Het is een drankje wat de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen positief kan beïnvloeden. De erectie en drang naar seks kan hierdoor toenemen. Neem een uur voorafga..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: You2Toys
EXXtreme Potentie Pillen LibidoverhogendStimulerend effectPlantaardige grondstoffenBoost je erectieGevoeligere penis ​Deze pillen van EXXtreme bevatten voedingssupplementen die je extra kracht en potentie geven. De speciaal geselecteerde combinatie van plantaardige stoffen hebben een stimulerend eff..
€11,96
Excl. BTW:€10,97
Merk: HOT
EXXtreme Potentie Pillen - 2 Capsules LibidoverhogendStimulerend effectPlantaardige grondstoffenBoost je erectieGevoeligere penis Deze pillen van EXXtreme bevatten voedingssupplementen die je extra kracht en potentie geven. De speciaal geselecteerde combinatie van plantaardige stoffen hebben een sti..
€8,46
Excl. BTW:€6,99
Merk: Morningstar
High Octane Libido Fuel Unisex - 100 mlLibido verhogendGeschikt voor mannen en vrouwenSimpel in te nemenMet toegevoegde vitamine CNeutrale smaakVerhoog je libido en zin in sex met High Octane Libido Fuel! We hebben er allemaal wel eens mee te maken: je hoofd is er niet bij, je hebt last van stress, ..
€23,96
Excl. BTW:€19,80
HOT BIO - Moringa Man Power Capsules - 60 St.
Nieuw
Merk: HOT
HOT BIO - Moringa Man Power Capsules - 60 St.Voor meer seksuele energieMet natuurlijke ingrediëntenVegetarischBevordert het immuunsysteemMakkelijk in te nemenVoordelige verpakkingHot Bio Moringa Man Power capsules hebben een speciaal samengestelde formule met werkzame stoffen uit de Keniaanse moring..
€23,96
Excl. BTW:€19,80
Merk: Ruf
Hot Sex Lustopwekkende Druppels Man Vloeibare libidoverhoger Voor mannen Eenvoudig te doseren Lost makkelijk op Hot Sex is een prikkelende lustopwekker voor mannen. Het is een drankje wat de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen positief kan beïnvloeden. De erectie en drang naar seks kan hierdoor toen..
€6,75
Excl. BTW:€5,58
Merk: Libidoforte
Libido Forte Stimuleert de seksuele energie Versterkt lustgevoelensInhoud: 5 stuksMerk: LibidoforteLibidoforte is een product wat al jaren in Azië wordt gebruikt om de seksuele energie bij mannen te stimuleren. Deze verbeterde seksuele energie helpt u om gemakkelijker een erectie te krijgen, tevens ..
€31,96
Excl. BTW:€29,32
Merk: Libidoforte
Libido Forte 2 Capsules Inhoud: 2 stuksVolgens Oud Chinees receptGeschikt voor man en vrouw Dit oorspronkelijk Chinese product levert bij gebruikers zeer tevreden resultaten. Het stimuleert het libido en kan ervoor zorgen dat je uren seksueel actief kunt zijn. Dosering: 1 capsule innemen per seksuel..
€15,96
Excl. BTW:€14,64
Merk: Morningstar
Libido Gold Golden Greed Voor mannen en vrouwenPrikkelend voor de zintuigenNatuurlijk ingrediëntenHandige verpakkingEenvoudig in gebruik Golden Greed kan prikkelend werken voor zowel mannen als vrouwen. Het is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en het kan bijdragen aan het libido. Daar..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: Ruf
Love Drops Lustopwekkende Druppels - Unisex Lustopwekkende druppelsVoor man en vrouwOp natuurlijke basisEenvoudig te doserenLost makkelijk op Love Drops Unisex zijn lustopwekkende druppels op natuurlijke basis die er voor kunnen zorgen dat de zin in seks toe neemt. Love Drops zijn voor zowel man als..
€11,01
Excl. BTW:€9,10
Merk: Ruf
Lustopwekkende Druppels Unisex Vloeibare libidoverhoger Voor mannen en vrouwen Eenvoudig te doserenLost makkelijk op Drop Sex is een prikkelende afrodisiacum voor mannen en vrouwen. Het is een drankje wat de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen positief kan beïnvloeden. De erectie en drang naar seks ..
€6,75
Excl. BTW:€5,58
Merk: Slow Sex
Nipple Play Gel - 10 ml Voor tepelstimulatieVerkoelend effectLikbaarRoll-onKokossmaak Geniet nog meer van tepelstimulatie met de Nipple Play Gel! Deze gel heeft een verkoelend, stimulerend effect en is likbaar. Het is voorzien van een heerlijke kokossmaak. Het flesje heeft een roll-on design zodat d..
€12,71
Excl. BTW:€10,50
Merk: Slow Sex
Oral Sex Strips Extra stimulatie bij orale sex24 pepermuntjesTintelend gevoelFrisse smaakSuikervrijHandige doordrukstrips Lekkere ultra dunne pepermuntjes in een mooi doosje. Deze pepermuntjes smelten langzaam op je tong, geven orale seks een extra stimulatie en zorgen voor een aangenaam tintelend g..
€4,21
Excl. BTW:€3,48
Merk: Ero by Hot
PRORINO Potentie Capsules Voor Mannen - 2 Stuks Libidoverhogend Stimulerend effect Plantaardige grondstoffen Boost je erectie Gevoeligere penis Deze pillen van Prorino bevatten voedingssupplementen die je extra kracht en potentie kunnen geven. De speciaal geselecteerde combinatie van plantaardige st..
€8,46
Excl. BTW:€6,99
Merk: VitaVero
Super Rush Lustopwekker Op herbal basis Handig mee te nemen 2 tot 5 sprays onder de tong 15 minuten effectief Uitermate sterk Een hoogtepunt bereiken is nog nooit zo makkelijk geweest. Prikkel je zintuigen met de Super Rush Herbal Popper! Met deze zeer krachtige popper op kruidenbasis creëer je met ..
€8,46
Excl. BTW:€6,99
Merk: VIAMAX
Viamax Maximizer Plus - 60 Capsules 100% natuurlijkGeeft extra kracht en energieStimuleert de bloedsomloopSnel effectEenvoudig te gebruiken Viamax Maximizer Plus is een natuurlijk product dat speciaal ontwikkeld is om mannelijke kracht en energie te maximaliseren. Het geeft extra ondersteuning bij e..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: VIAMAX
Viamax Testorizer - 60 Capsules VoedingssupplementStimuleert testosteronLibidoverhogendMeer energie Viamax Testorizer is een voedingssupplement voor het verbeteren van libido en vitaliteit. De Testorizer is een testosteronverhogend product. Ook stimuleert het spiergroei, verbetert het de stemming, v..
€23,96
Excl. BTW:€21,98
Merk: VIAMAX
Viamax Vitalizer - 10 Capsules VoedingssupplementLustopwekkendVoor extra genotNatuurlijke ingrediënten Vergroot je genot met Viamax Vitalizer! De natuurlijke ingrediënten worden snel opgenomen in je lichaam en hebben een lustopwekkende werking. Zo geniet je nog meer van de intieme momenten met je pa..
€26,36
Excl. BTW:€24,18
Merk: VIAMAX
Viamax Vitalizer - 2 Capsules VoedingssupplementLustopwekkendVoor extra genotHeeft snel effectNatuurlijke ingrediënten Vergroot je genot met Viamax Vitalizer! De natuurlijke ingrediënten worden snel opgenomen in je lichaam en hebben een lustopwekkende werking. Zo geniet je nog meer van de intieme mo..
€6,76
Excl. BTW:€6,20
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 47

Lustopwekkers voor mannen

Wat zijn lustopwekkers voor mannen?

De lustopwekkende middelen voor mannen zijn bedoeld om het libido en de seksuele prestaties te verbeteren. Lustopwekkers worden veelal gebruikt door mannen die last hebben van een verminderde seksdrift of erectieproblemen ervaren. Ook wanneer je geen last hebt van deze problemen kun je lustopwekkende middelen gebruiken om intenser van seks te kunnen genieten. De lustopwekkende middelen voor mannen kun je kopen in de vorm van een pil-, poeder, druppels of een spray. Afhankelijk van de soort breng je de lustopwekker aan op de penis of neem je het oraal in. Lees voor gebruik de bijsluiter, hierin staat vermeld hoe je het product dient te gebruiken. 


Voor wie zijn deze lustopwekkers bedoeld

De lustopwekkers die je in onze erotische drogisterij kunt kopen zijn bedoeld om bij mannen de zin in seks op te wekken of de seks intenser te laten beleven. Ze kunnen je als man meer seksuele energie geven of je helpen bij het krijgen van een stevige en langdurige erectie door de doorbloeding van de penis te stimuleren. Hierdoor zal een erectie sneller worden opgewekt en langer worden standgehouden. Soms krijg je als man ineens problemen met het vasthouden of het krijgen van een erectie. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Factoren als ouderdom, een te hoog cholesterol, alcohol, of psychische klachten zoals stress of onzekerheid kunnen hierbij bijvoorbeeld een rol spelen. Mannen met een laag libido of een erectiestoornis hebben dan ook mogelijk baat bij het gebruik van een lustopwekker.

Extra stimulatie door een lustopwekker

Daarnaast kunnen de lustopwekkende middelen voor mannen uit deze categorie ook gebruikt worden wanneer je niet met de bovenstaande problemen te maken hebt. Je kunt ze dan gebruiken om intenser van de seks te genieten. 


Welke verschillende lustopwekkers kun je kopen?

De lustopwekkers voor mannen hebben allemaal een stimulerende werking. De werking en hoe het middel wordt ingenomen kan echter verschillend zijn. Hieronder hebben we de verschillende producten voor je uiteengezet.

Erectiemiddelen

Een aantal van de producten in deze categorie kunnen je helpen langer een erectie te behouden. Bepaalde middelen zoals de erectiepillen met natuurlijke ingrediënten van het merk Libidoforte hebben een werkingsduur van een paar uur. Deze natuurlijke erectiepillen moeten ongeveer twee uur voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Naast erectiepillen en capsules zijn er ook stimulerende gels verkrijgbaar die direct op de penis worden aangebracht.  Een voorbeeld hiervan id de stimulerende penis gel Viacream Man, welk zorgt voor een betere doorbloeding en een aangenaam, tintelend gevoel na dat het op de penis is aangebracht. In de categorie erectiepillen en cremes vindt je een nog uitgebreider assortiment met erectiemiddelen.


Stimulerende middelen/lustopwekkers

Naast de pillen en capsules waarmee je de erectieduur kunt proberen te verlengen zijn er ook stimulerende producten waarmee de lust voor seks wordt opgewekt. Er kunnen vele verschillende redenen zijn waarom een man tijdelijk last heeft van een verlaagd libido en minder zin heeft in seks. Een laag libido kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door stress, vermoeidheid, slechte eetgewoonten of door medicatie. Dit kan natuurlijk vervelend zijn wanneer je partner wel zin heeft om te vrijen en kan een lustopwekker jou een mogelijke oplossing bieden. De lustopwekkende middelellen in deze categorie geven jou als man meer energie om langer door te kunnen gaan en weer sneller zin in seks hebt. Je kunt deze oppeppers krijgen in gel, spray, druppel of pil vorm. Pillen en capsules hebben een tot twee uur de tijd nodig voordat ze beginnen te werken. Een gel of spray breng je plaatselijk op de penis aan en heeft hierdoor daardoor een snellere werking. Wanneer jij met je handen liever niet een gel aanraakt kan een spray jouw voorkeur genieten. Vindt jij dit geen probleem, dan kun je een gel gebruiken en die over de penis wrijven en inmasseren en al een beetje in de stemming komen. Een aantal van de verkrijgbare stimulerende gels en sprays geven een verwarmend of een verkoelend effect op de aangebrachte plek. Dit zorgt voor een verhoogde sensitiviteit en zal het stimuleren van deze plekken een bijzondere ervaring geven. 


Hoe gebruik je lustopwekkende middelen?

Afhankelijk van de werking moeten een aantal van de lustopwekkende middelen soms dagelijks voor een langere periode worden ingenomen voordat ze een merkbaar effect geven. Het effect houd hierna bij deze middelen dan ook een langere tijd aan. Sprays en crèmes die op de penis worden aangebracht hebben ongeveer tien minuten nodig voordat ze beginnen te werken. 

Lust opwekkende pillen

Lustopwekkende pillen neem je afhankelijk van de soort 1 tot 2 uur van te voren in. De werkzame stoffen in deze capsules en pillen zorgen dat de bloedtoevoer naar de penis gestimuleerd wordt. Ze helpen je hiermee de erectie voor een langere te behouden.


Lustopwekkers voor mannen kopen: veilig en discreet

Welke lustopwekkende middelen voor mannen je uiteindelijk ook gaat kopen, voor jezelf of misschien wel als oppepper voor de libido van je partner, je betaalt bij ons altijd veilig en vertrouwd via de bekendste Nederlandse en Belgische betaalmethodes als; iDeal, Bancontact en KBC. Uiteraard zullen wij jouw bestelling zorgvuldig en discreet behandelen. Omdat je voor ontvangst van het pakket moet tekenen zal de bezorger je pakket nooit bij de buren afgeven wanneer je niet thuis bent. Heb je nog een vraag over een van de lustopwekkende middelen voor mannen of een ander product uit onze sex drogist? Of heb je hulp nodig bij het kopen van je lustopwekker? Onze klantenservice zit zeven dagen per week voor al je vragen klaar.


Lustopwekkers voor mannen kopen met korting

Op onze aanbiedingen pagina vind je een overzicht van alle lustopwekkers voor mannen uit onze erotische drogisterij die je op dat moment kunt kopen met korting zolang de betreffende actie loopt.