Kies categorie
Winkelmandje

Pinwheels

Merk: Mystim
Extra Spiny Spencer - Mystim - E-Stim PinwheelE-stim pinwheel Aan te sluiten op Mystim Powerboxen Te combineren met andere E-stim toys Scherpe, kleine punten Prikkelt de huidKleur: ZilverMerk: MystimOntdek het extreme met Extra Spiny Spencer. Deze metalen pinwheel is niet alleen bijzonder om zijn sc..
€54,37 Excl. BTW:€44,93
Isabella Sinclaire PinwheelStevig pinwheelMet 1 wielScherpe puntenStimuleert en prikkeltIsabella Sinclaire collectieDeze stevige pinwheel uit de Isabella Sinclaire collectie is het item wat elke liefhebber van BDSM nodig heeft. Met 1 wiel en de scherpe punten stimuleer en prikkel je de huid van jouw..
€39,95 Excl. BTW:€33,02
Isabella Sinclaire Twin Sensation PinwheelRoestvrij staalMet 2 wielenScherpe puntenStimuleert en prikkeltIsabella Sinclaire collectieDit stevige pinwheel uit de Isabella Sinclaire collectie is het item wat elke liefhebber van BDSM nodig heeft. Met 2 wielen en de scherpe punten stimuleer en prikkel j..
€23,96 Excl. BTW:€19,80
Limited Edition PinwheelPinwheelScherpe puntjesPrikkelt de zenuwuiteindenTintelende sensatieKietel en prikkel de zintuigen van je partner met dit pinwheel. Je voelt een compleet nieuwe sensatie dankzij de kleine pins op het wieltje. Rol het over je eigen lichaam of over dat van je partner. Of combin..
€7,15 Excl. BTW:€5,91
Merk: Mystim
Spiny Spencer - Mystim - E-Stim PinwheelElektrostimulatie 20 pinnetjes Goede kwaliteit Voor gebruik met een Mystim powerbox Monopolair Gebruik samen met een ander E-stim speeltjeKleur: ZilverMerk: MystimOntdek het extreme met Spiny Spencer. Deze metalen pinwheel is niet alleen bijzonder om zijn sche..
€38,36 Excl. BTW:€31,70
Thorn Dubbele Vinger Pinwheel van Master SeriesLichtgewicht Dubbele Pinwiel Makkelijk in gebruik 10 Pins per wiel Intens gevoel Kleur: Zwart Merk: Master Series Zorg voor opwindende sensaties bij je partner door zijn of haar huid te prikkelen met de Thorn pinwheel. Deze pinwheel is geschikt voor geb..
€15,79 Excl. BTW:€13,05
Merk: Sextreme
Wartenberg Wheel ChroomMateriaal: ChroomKleur: ZilverLengte: 18 centimeterOnbreekbaar Merk: Sextreme Dit lichtgewicht wiel heeft scherpe puntjes die in je huid drukken. Dit wiel, ook wel Wartenberg Wheel genoemd, werd oorspronkelijk gebruikt om de reactie van de zenuwen te testen. Nu is het een ..
€19,97 Excl. BTW:€16,50
Verleg je grenzen en ga voor een ongekende sensatie met deze metalen pinwheel uit de Fifty Shades Darker collectie. De pinwheel is voorzien van een smal wieltje met daarin kleine puntjes. De puntjes prikken in de huid wat zorgt voor een prikkelend, stimulerend effect. Begin langzaam en ontdek vervol..
€14,92 Excl. BTW:€12,33
De Lil Devil van Master Series is een mini pinwheel. Dit compacte model maakt het mogelijk om de huid te prikkelen en te zorgen voor extra sensatie. De extra kleine pinwheel kan overal mee naartoe en is gemaakt van plastic waardoor hij niet zwaar is. De extra smalle puntjes voelen scherp aan voor me..
€7,15 Excl. BTW:€5,91
De pinwheel van het Sinner Gear is onmisbaar in het nachtkastje van de liefhebbers van ruig. De pinwheel geeft een prikkelende sensatie wanneer deze met zijn scherpe puntjes en wielen over de huid (van je partner) rolt. De toy is voorzien van 1 wiel met scherpe puntjes die de huid stimuleren. Voer d..
€8,95 Excl. BTW:€7,40
Stimuleer, prikkel of pijnig de huid met deze metalen pinwheel van Sinner Gear. De pinwheel is gemaakt van metaal en is daardoor erg sterk. Het lange, smalle handvat zorgt voor veel stevigheid en ligt goed in elke hand. De roterende wielen zijn voorzien van scherpe puntjes die over de huid rollen en..
€30,36 Excl. BTW:€25,09
Deze zwarte pinwheel van Sinner Gear mag niet ontbreken in de toycollectie van mensen die verder durven te gaan. De pinwheel zorgt voor een prikkelende sensatie wanneer deze over de huid rolt. De toy is voorzien van 3 wielen met aan ieder wiel scherpe puntjes. Voer druk uit, ontdek intieme zones en ..
€15,96 Excl. BTW:€13,19
De pinwheel van het Sinner Gear is onmisbaar in het nachtkastje van de liefhebbers van ruig. De pinwheel geeft een prikkelende sensatie wanneer deze met zijn scherpe puntjes en wielen over de huid (van je partner) rolt. De toy is voorzien van 5 wielen met aan ieder wiel scherpe puntjes die de huid s..
€19,97 Excl. BTW:€16,50
Deze zwarte pinwheel van Sinner Gear mag niet ontbreken in de toycollectie van mensen die verder durven te gaan. De pinwheel zorgt voor een prikkelende sensatie wanneer deze over de huid rolt. De toy is voorzien van 5 wielen met aan ieder wiel scherpe puntjes. Voer druk uit, ontdek intieme zones en ..
€19,97 Excl. BTW:€16,50
Stimuleer, prikkel of pijnig de huid met deze metalen pinwheel van Sinner Gear. De pinwheel is gemaakt van metaal en is daardoor erg sterk. Het lange, smalle handvat zorgt voor veel stevigheid en ligt goed in elke hand. De roterende wielen zijn voorzien van scherpe puntjes die over de huid rollen en..
€23,96 Excl. BTW:€19,80
Deze zwarte pinwheel van Sinner Gear mag niet ontbreken in de toycollectie van mensen die verder durven te gaan. De pinwheel zorgt voor een prikkelende sensatie wanneer deze over de huid rolt. De toy is voorzien van 7 wielen met aan ieder wiel scherpe puntjes. Voer druk uit, ontdek intieme zones en ..
€29,56 Excl. BTW:€24,43
De Transfix geeft een geheel nieuwe betekenis aan het gebruik van een pinwheel. Dit model is namelijk voorzien van 2 rollen die volledig roteren. Hierdoor ervaar jij een maximale stimulatie van de meest intieme plekjes. Gebruik de pinwheel om je eigen lichaam te prikkelen, of maak je partner helemaa..
€26,37 Excl. BTW:€21,79
Wartenberg WheelWartenberg Wheel van Fetish Fantasy Series. Gaan jouw seks fantasieën over pijn? Over hard, pijnlijk genot? Dan ben je toe aan een wartenberg wheel.Rollend wieltje Extreem scherpe punten Met zwart handvat Voordelige toyKleur: ZwartMateriaal: EdelstaalEen rollend wieltje met extreem s..
€7,15 Excl. BTW:€5,91
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 19