Wat Wordt Jouw Nieuwe Speeltje?
Winkelmandje

Pin wheel voor een prikkende SM sensatie

Isabella Sinclaire Pinwheel
-8 %
Isabella Sinclaire Pinwheel Stevig pinwheelMet 1 wielScherpe puntenStimuleert en prikkeltIsabella Sinclaire collectie Deze stevige pinwheel uit de Isabella Sinclaire collectie is het item wat elke liefhebber van BDSM nodig heeft. Met 1 wiel en de scherpe punten stimuleer en prikkel je de huid van jo..
€36,63 €39,95
Excl. BTW:€30,27
Sinner - Pinwheel Met 1 Wieltje Uitstekende kwaliteitDegelijke materialenMet 1 wielScherpe puntjesStimuleert & prikkelt De pinwheel van het Sinner Gear is onmisbaar in het nachtkastje van de liefhebbers van ruig. De pinwheel geeft een prikkelende sensatie wanneer deze met zijn scherpe puntjes en wie..
€8,46
Excl. BTW:€6,99
Sinner - Pinwheel Met 10 Wieltjes Uitstekende kwaliteitDegelijke materialenMet 10 wielenScherpe puntjesStimuleert & prikkelt Stimuleer, prikkel of pijnig de huid met deze metalen pinwheel van Sinner Gear. De pinwheel is gemaakt van metaal en is daardoor erg sterk. Het lange, smalle handvat zorgt voo..
€30,36
Excl. BTW:€25,09
Sinner - Pinwheel Met 3 Wielen - Zwart Uitstekende kwaliteitDegelijke materialenMet 5 wielenScherpe puntjesStimuleert & prikkelt Deze zwarte pinwheel van Sinner Gear mag niet ontbreken in de toycollectie van mensen die verder durven te gaan. De pinwheel zorgt voor een prikkelende sensatie wanneer de..
€15,96
Excl. BTW:€13,19
Sinner - Pinwheel Met 3 Wieltjes Uitstekende kwaliteitDegelijke materialenMet 3 wielenScherpe puntjesStimuleert & prikkelt De pinwheel van het Sinner Gear is onmisbaar in het nachtkastje van de liefhebbers van ruig. De pinwheel geeft een prikkelende sensatie wanneer deze met zijn scherpe puntjes en ..
€15,96
Excl. BTW:€13,19
Sinner - Pinwheel Met 5 Wieltjes Uitstekende kwaliteitDegelijke materialenMet 5 wielenScherpe puntjesStimuleert & prikkelt De pinwheel van het Sinner Gear is onmisbaar in het nachtkastje van de liefhebbers van ruig. De pinwheel geeft een prikkelende sensatie wanneer deze met zijn scherpe puntjes en ..
€19,97
Excl. BTW:€16,50
Sinner - Pinwheel Met 5 Wieltjes - Zwart Uitstekende kwaliteitDegelijke materialenMet 5 wielenScherpe puntjesStimuleert & prikkelt Deze zwarte pinwheel van Sinner Gear mag niet ontbreken in de toycollectie van mensen die verder durven te gaan. De pinwheel zorgt voor een prikkelende sensatie wanneer ..
€19,97
Excl. BTW:€16,50
Sinner - Pinwheel Met 7 Wieltjes Uitstekende kwaliteitDegelijke materialenMet 7 wielenScherpe puntjesStimuleert & prikkelt Stimuleer, prikkel of pijnig de huid met deze metalen pinwheel van Sinner Gear. De pinwheel is gemaakt van metaal en is daardoor erg sterk. Het lange, smalle handvat zorgt voor ..
€23,96
Excl. BTW:€19,80
Transfix Dual Pinwheel 2 wielen10 rijenRoteren volledigScherpe puntjesEenvoudig in gebruik De Transfix geeft een geheel nieuwe betekenis aan het gebruik van een pinwheel. Dit model is namelijk voorzien van 2 rollen die volledig roteren. Hierdoor ervaar jij een maximale stimulatie van de meest intiem..
€27,96
Excl. BTW:€23,11
Wheel of pain
Laatste item
Wheel of pain Met 22 naaldenVan medische kwaliteitGemaakt van roestvrij staal Stimuleer elk gedeelte van het lichaam met de "Wheel of pain" waarop scherpe puntjes zitten. Misschien ziet hij er wat intimiderend uit, het gebruik hiervan maakt elke aanraking een stuk gevoeliger. Druk zachtjes voor een ..
€14,36
Excl. BTW:€11,87
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Wartenberg wheel & pin wheel

Wat is een pin wheel?

Een pinwheel is een populaire sm-toy binnen de BDSM scene en wordt regelmatig onder zijn originele naam: Wartenberg wheel verkocht. Het sm-device herken je aan zijn langwerpige handvat met daaraan een roterend wiel. Op dit wiel zijn scherpe puntjes geplaatst. Met deze scherpe puntjes kun je de huid prikkelen en stimuleren.


Hoe is een pin wheel ontstaan?

Van oorsprong komt de pinwheel uit de medische wereld. Het nu bij SM gebruikte instrument werd dan ook gebruikt om de zenuwreactie van een patiënt te testen. Dit medische instrument staat beter bekend onder de naam het Wartenberg Wheel. De naam van het instrument is een verwijzing naar de uitvinder: Dokter Robert Wartenberg (1887–1956). Hij heeft het Wartenberg Pinwheel ontworpen om de reactie van de zenuwuiteinden van zijn patiënten mee te testen. Door het uiteinde van het wiel met daarop de scherpe punten over de huid te rollen worden de zenuwen geprikkeld om te kijken of deze nog werken.Tegenwoordig wordt het instrument vooral als SM-attribuut in de slaapkamer voor spannendere doeleinden gebruikt. 


Wat kun je met een pin wheel doen?

Een pinwheel kun je gebruiken om jezelf, je partner of een sub mee te prikkelen of pijnigen. De scherpe punten van het wiel drukken op de huid en laten, afhankelijk van de druk die je uitoefent, sporen achter op de huid. 


Voor wie is een pin wheel geschikt?

Dit type SM-attribuut is vooral geschikt voor de ervaren SM’er. Daarmee bedoelen we dat je ervaring hebt op het gebied van (BD)SM, en de grenzen van elkaar en natuurlijk van jezelf kent.


Pin wheel kopen: Waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal verschillende soorten pinweels die je kunt kopen. De basis van elk model is echter allemaal het zelfde; een lang handvat met daarop een wiel waarop scherpe punten zijn bevestigd. Hoewel de meeste pinwheels van roestvrij staal gemaakt zijn, zijn er ook kunststof modellen verkrijgbaar. Niet alleen de lengte van de pinnetjes varieert per model maar ook het aantal wieltjes kan verschillen. Hoewel een pinwheel met meerdere wieltjes meer prikkels afgeeft, betekend dat niet automatisch dat deze meer pijn doet. Soms kan een enkele pinwheel meer pijnprikkels geven dan een uitvoering met meerdere wieltjes naast elkaar. 

Voordat je een Wartenberg Pinwheel aanschaft is het dan ook belangrijk eerst voor je zelf te bedenken wat je precies wilt. 

Je budget: Wat wil je uitgeven?

Wanneer je geen ervaring hebt en voor het eerst een Wartenberg wheel gaat kopen, kan het zo zijn dat je er niet direct al teveel geld aan wilt uitgeven. Blijkt het in dat geval toch niet jouw ding te zijn, dan ben je niet gelijk een groot bedrag kwijt. Heb je ervaring met een Wartenberg pinwheel en hecht je waarde aan duurzaamheid en kwaliteit? Dan is het aan te raden te kiezen voor een duurder model gemaakt van stevig chirurgisch staal. Deze gaan lang mee, en zijn makkelijk en hygiënisch schoon te maken. 

Het doel - Waarvoor ga je het gebruiken?

Ga je het Wartenberg wheel gebruiken voor een zachte en sensuele prikkeling of is het de bedoeling meer een pijnsensatie te creëren? Wanneer je lichte prikkelingen zoekt kun je kiezen voor een model met niet al te scherpe pins die ver uit elkaar staan. Wanneer je juist je grenzen wilt verleggen, kun je kiezen voor een model met extra dunne en scherpe pins die dicht tegen elkaar geplaatst staan.

Het formaat – Groot of Klein?

Ga je voor een groot, of heb je liever een kleine uitvoering? Hierbij is het vooral belangrijk je af te vragen wie de pinwheel het vaakst gaat gebruiken. Mensen met kleine handen kunnen het lastig en oncomfortabel vinden om voor een langere tijd grote attributen vast te houden. En mensen met grote handen kunnen het juist als oncomfortabel ervaren wanneer zij kleine dingen moeten vast houden.


Hoe begin je met een pin wheel?

Wanneer je nog weinig ervaring op het gebied van SM hebt, raden wij aan voordat je begint de volgende stappen door te nemen: 

  1. Overleg met je partner, en bespreek jullie wensen en grenzen. Hiermee voorkomen jij en je partner vervelende verassingen tijdens het rolspel. Het zou natuurlijk jammer zijn dat jij of je partner halverwege het spel verder wil omdat er een grens is overschreden. 
  2. Ken je grenzen. Jijzelf weet als geen ander wat je wel en niet lekker vindt. Luister en respecteer je lichaam. Wil niet gelijk te veel en bouw het langzaam op.
  3. Ken je partner. Het is erg belangrijk dat je naast je eigen lichaam ook het lichaam en de grenzen en de voorkeuren van je partner goed kent voordat jullie beginnen. Wanneer je van elkaar weet hoe ver je kunt gaan en wat je wel of juist niet moet doen, weet je zeker dat jullie beiden zorgeloos kunnen genieten.
  4. Spreek een stopwoord af. Van kiwi tot kumquat of aardpeer, letterlijk elk woord kan gebruikt worden wanneer het op een stopwoord aankomt. Gebruik een woord dat je niet snel bij een rollenspel zou gebruiken, maar voor beide partners makkelijk te onthouden is. Zodra het voor jou te ver gaat spreek je snel het stopwoord uit. Je partner weet dan gelijk dat het genoeg is en moet stoppen.
  5. Geef de sub een voorwerp. Wanneer jullie een ballgag of knevel gaan gebruiken word het voor de drager natuurlijk lastig om een stopwoord uit te spreken. Je lost dit op door de onderdanige een voorwerp vast te laten houden. Zodra het te veel wordt laat de onderdanige het voorwerp vallen en weet de partner dat het voor de onderdanige te veel wordt en direct moet stoppen.


Spelen met een pin wheel

Met een pinwheel kun je heerlijk lang spelen en elkaar uitdagen. Rol een pinwheel over de armen, de nek, de rug, de benen of onder de voeten. En stimuleer deze gevoelige plekken zachtjes met de scherpe punten van je wiel. 

Is dat voor jou te zacht en wil je iets spannenders proberen, probeer dan eens CBT. Hierbij leg je de volledige focus op het “straffen” van de ballen en de penis van de man. CBT staat voor Cock and Ball Torture. Of wel letterlijk vertaald het Penis en Ballen Martelen. Laat het Wartenberg wheel over de penis, de  ballen of het perineum rollen. Varieer met druk van zacht naar hard en stimuleer de plekken op verschillende pijnlevels. 

E-stim en een pin wheel

Voor de ervaren Wartenberg wheel gebruikers is er een electro seks pinwheel variant verkrijgbaar. De pinnetjes van het wiel geven bij elke aanraking kleine stroomstootjes af zodra ze de huid raken.

Temperature play

De meeste pinwheel modellen zijn gemaakt van rvs of chirurgisch staal, en geleiden kou en warmte goed. Voor extra kou of warmte stimulatie kun je het SM-speeltje verwarmen onder een lauwe kraan of leg het een tijdje te koelen in de koelkast voordat je het gaat gebruiken.


Hoe maak je je pin wheel schoon?

Net als elke andere BDSM speeltje, is het van groot belang je Wartenberg Pinweel goed schoon te maken. Het voordeel van deze prikkelende SM-toys is dat ze vaak waterbestendig zijn. Een Wartenberg wheel heeft geen elektrische onderdelen dat je met water kunt beschadigen. Deze SM-attributen zijn hierdoor dan ook snel en eenvoudig te reinigen. 

  1. Schoonspoelen. Spoel je SM-toy af onder de kraan. Je hoeft hem niet volledig nat te maken. Zorg dat je vooral de tandwieltjes goed afspoelt.
  2. Droogmaken. Na het afspoelen is het belangrijk dat je de toy gelijk goed droogmaakt. Zo voorkom je dat er water achterblijft en er verkleuringen ontstaan.
  3. Breng vervolgens toycleaner aan over de gehele Pinwheel. Laat dit nu even zijn werk doen. In de handleiding van de cleaner staat vermeld hoelang het inwerken.
  4. Veeg de pinwheel goed schoon. Zorg dat je alle toycleaner goed verwijdert om oxidatie en verkleuringen aan je toy te voorkomen.


Pin wheel kopen: Altijd veilig & discreet 

Welke pinwheel je uiteindelijk ook gaat kopen, voor jezelf of voor je partner, je betaalt bij ons altijd veilig en vertrouwd via de bekendste Nederlandse en Belgische betaalmethodes als; iDeal, Bancontact en KBC. Zoals je van ons mag verwachten zullen wij je bestelling zorgvuldig en discreet behandelen en verzenden. Je bestelling verpakken en verzenden we in een blanco doos. Omdat je voor ontvangst van het pakket moet tekenen kan het niet bij je buren worden afgeleverd. Heb je nog een vraag over een van de Wartenberg Pinwheels, of over een ander BDSM-speeltje? Of heb je hulp tijdens het kopen van je pinwheel? Onze klantenservice zit zeven dagen per week voor al je vragen klaar.


Wartenberg wheel kopen in de aanbieding met extra voordeel

Op onze aanbiedingen pagina vind je een actueel overzicht van alle Wartenberg wheels die op dat moment te koop zijn met extra veel voordeel zolang de betreffende actie loopt.