Wat Wordt Jouw Nieuwe Speeltje?
Winkelmandje

Ass Thumpers

Producten van het merk Ass Thumpers koop je voordelig en snel online bij Masculum.nl
The Plug Vibrerende Buttplug
-45 %
Merk: Ass Thumpers
The Plug Vibrerende Buttplug Voor anaal gebruikOplopend in dikteOplaadbaarEenvoudig te bedienenWaterproof3 snelheden7 patronen The Plug is een vibrerende buttplug met een oplopende dikte en een getextureerd handvat voor extra grip. Aan de voet van dit handvat kan je de aan-/uit knop van de vibrerend..
€52,00 €95,00
Excl. BTW:€42,98
Merk: Ass Thumpers
The Assterisk Vibrerende Buttplug Voor de ervaren gebruikerFlexibele topPlatte onderkant3 Krachtige vibratiestanden7 vibratiepatronenZacht siliconenMet afstandsbedieningMakkelijk te reinigen Geniet volop met deze indrukwekkende vibrerende Assterisk Buttplug! Deze zijdezachte siliconen buttplug heeft..
€70,36
Excl. BTW:€58,15
Merk: Ass Thumpers
The Driller Vibrerende Buttplug Voor de ervaren gebruikerFlexibele topPlatte onderkantStimulerende ribbels3 Krachtige vibratiestanden7 vibratiepatronenZacht siliconenMet afstandsbedieningMakkelijk te reinigen Geniet volop met deze indrukwekkende vibrerende The Driller Buttplug! Deze zijdezachte sili..
€70,36
Excl. BTW:€58,15
The Drop Vibrerende Buttplug
-53 %
Merk: Ass Thumpers
The Drop Vibrerende Buttplug Voor anaal gebruikOplopend in dikteOplaadbaarEenvoudig te bedienenWaterproof3 snelheden7 patronen The Drop is een vibrerende buttplug met een spitse top en oplopende dikte. Ook heeft hij een getextureerd handvat voor extra grip en aan de voet van dit handvat kan je de aa..
€44,24 €94,99
Excl. BTW:€36,56
Merk: Ass Thumpers
The Taper Vibrerende Buttplug Voor de ervaren gebruiker.Flexibele bovenzijdeVlakke basis3 krachtige trilinstellingen7 trillingspatronenZachte siliconeMet afstandsbedieningGemakkelijk te reinigen Geniet volop met deze indrukwekkende vibrerende Taper Buttplug! Deze zijdezachte siliconen buttplug heeft..
€70,36
Excl. BTW:€58,15
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5