Menu
Winkelmandje
Klantenservice: 10:00 - 22:00 uur

Kuisheids-kooien

Extreme Chastity Belt - Fetish Fantasy ExtremeJij hebt alle touwtjes in handen wanneer jouw sub deze kuisheidskooi draagt! De metalen kooi houdt een erectie tegen, zodat jij de volledige controle hebt over je subs penis. Metalen kuisheidskooi Houdt een erectie tegen Met hangslot Verstelbare band Een..
€ 58,45 Excl. BTW:€ 48,31
Hardcore Siliconen Cock Blocker Peniskooi - Fantasy C-RingzMet deze licht gewicht Hardcore Silicone Cock Blocker wordt de penis volledig opgesloten. Perfect voor beginners Siliconen kooi Metalen ring Licht & duurzaam Inclusief slotje en sleutels Met 3 plastic slotjesMerk: Fantasy C-Ringz by Pipe..
€ 44,95 Excl. BTW:€ 37,15
Merk: Zado
Heren Kuisheidsgordel van LeerLeren kuisheidsgordel Met slotjes Volledig verstelbaar Jockstrap model Perfect voor rollenspellenDeze leren kuisheidsgordel maakt het onmogelijk om bij de penis te komen. De kuisheidsgordel heeft een jockstrap model en is volledig te vergrendelen. Op de banden en rondom..
€ 125,95 Excl. BTW:€ 104,09
Merk: Strict
Leren Kuisheidsharnas voor Heren - Strict LeatherKuisheidsharnas Houdt de penis omhoog Verstelbare riempjes Verstelbare banden Ideaal voor een spannende BDSM-sessieForceer je subs penis in een opwaartse positie met dit spannende kuisheidsharnas. De bandjes van dit harnas zijn verstelbaar, waardoor h..
€ 56,65 Excl. BTW:€ 46,82
Merk: ManCage
ManCage 01 Kuisheidskooi - ZwartComplete set Aantrekkelijke prijs Aanpasbaar Met 4 ringen Inclusief 6 slotjes Open onderkant De ManCage 01 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De zwarte kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op hun pl..
€ 49,45 Excl. BTW:€ 40,87
Merk: ManCage
ManCage 03 Kuisheidskooi - TransparantComplete set Aantrekkelijke prijs Aanpasbaar Met 4 ringen Inclusief 6 slotjes Open onderkantDe ManCage 03 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De transparante kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op ..
€ 52,15 Excl. BTW:€ 43,10
Merk: ManCage
ManCage 03 Kuisheidskooi - ZwartComplete set Aantrekkelijke prijs Aanpasbaar Met 4 ringen Inclusief 6 slotjes Open onderkantDe ManCage 03 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De transparante kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op hun pl..
€ 52,15 Excl. BTW:€ 43,10
Merk: ManCage
ManCage 04 Kuisheidskooi - TransparantComplete set Aantrekkelijke prijs Aanpasbaar Met 4 ringen Inclusief 6 slotjes Open onderkantDe ManCage 04 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De transparante kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op ..
€ 52,15 Excl. BTW:€ 43,10
Merk: ManCage
ManCage 04 Kuisheidskooi - ZwartComplete set Aantrekkelijke prijs Aanpasbaar Met 4 ringen Inclusief 6 slotjes Open onderkant De ManCage 04 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De zwarte kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op hun pl..
€ 52,15 Excl. BTW:€ 43,10
Merk: ManCage
ManCage 05 Kuisheidskooi - TransparantComplete set Aantrekkelijke prijs Aanpasbaar Met 4 ringen Inclusief 6 slotjes Open onderkantDe ManCage 05 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De transparante kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op ..
€ 52,15 Excl. BTW:€ 43,10
Merk: ManCage
ManCage 05 Kuisheidskooi - Zwart Complete set Aantrekkelijke prijs Aanpasbaar Met 4 ringen Inclusief 6 slotjes Open onderkant De ManCage 05 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De zwarte kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op ..
€ 52,15 Excl. BTW:€ 43,10
Merk: ManCage
ManCage 06 Kuisheidskooi - TransparantComplete set Aantrekkelijke prijs Aanpasbaar Met 4 ringen Inclusief 6 slotjes Open onderkantDe ManCage 06 Kuisheidskooi is een complete kuisheidskooi voor een aantrekkelijke prijs. De transparante kooi sluit de mannelijke geslachtsdelen op en houdt ze keurig op ..
€ 52,15 Excl. BTW:€ 43,10
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 64